Hjemmelavet dressing er bare bedst! Basta! Så her er endnu en opskrift fra kogekonens køkken. Den her kan, hvis man bruger en fuldfed cremefraiche, så den bliver ret tyk, bruges som fyld i bagte kartofler.
Rødløg/urtedressing:
1 spsk mayonnaise
2 dl cremefraiche 9%
1/2 rødløg
2 spsk karse - Kun bladene, ikke for meget stængel
1 spsk finthakket persille
1 spsk citronsaft
1/2 tsk salt
Put mayonnaisen i en skål, og rør den sammen med salten. Hak rødløget helt fint, og put det i skålen.
Put krydderurterne i, og rør det hele godt sammen. Du kan sagtens bruge andre urter end persille og karse, men det var lige hvad jeg havde.
Rødløg/urtedressing:
1 spsk mayonnaise
2 dl cremefraiche 9%
1/2 rødløg
2 spsk karse - Kun bladene, ikke for meget stængel
1 spsk finthakket persille
1 spsk citronsaft
1/2 tsk salt
Put mayonnaisen i en skål, og rør den sammen med salten. Hak rødløget helt fint, og put det i skålen.
Put krydderurterne i, og rør det hele godt sammen. Du kan sagtens bruge andre urter end persille og karse, men det var lige hvad jeg havde.
Smag til med citronsaft, og evt. friskkværnet peber. Stil dressingen på køl i minimum et par timer. Lader du den stå til dagen efter, smager den klart af mest.
Spis dressingen på din yndlingssalat. Her serveret på salat med croutons sammen med rosmarinkylling og kartoffelbåde.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar