Guacamole burger:
3 gode boller - Jeg bruger Levebrøds rugboller, når jeg ikke gider bage selv.
1 portion guacamole - Jeg har en opskrift her
Løgringe
Tomatskiver
Miracle Whip
Krydderbøffer:
400 g hakket oksekød
1/2 løg
2 spsk mælk
1 tsk salt
Friskkværnet peber
2 spsk hakket persille
1/2 tsk stødt koriander
1/2 tsk stødt spidskommen
Revet parmesan
Blend løget sammen med mælken, og hæld det sammen med oksekødet. Tilsæt alle de øvrige ingredienser, og rør det hele sammen til en fars - Det skal ikke være en lind fars, som til frikadeller, det skal være noget mere fast. Stil farsen på køl, mens du laver guacamolen.
Del farsen i 3 lige store klumper, og form det til hakkebøffer - De skal være ret flade, for kødfibrene trækker sig sammen under stegningen, så bøfferne bliver højere. Steg dem på panden i lidt fedtstof.
Lun bollerne i ovnen. Læg en skefuld guacamole på den nederste halve bolle, og læg en krydderbøf ovenpå. Læg et par skiver tomat og masser af løgringe ovenpå bøffen, og top det hele med den øverste halve bolle, smurt med miracle whip.
Normalvis ville jeg have lavet nogen krydrede kartoffelbåde, til at spise sammen med burgeren. Det var der altså ikke energi til at lave idag, men en burger og et stort glas iskold cola, var lige hvad min krop manglede.
Spiser du ikke salat i dine burgere? Det kunne der godt mangle i den der.
SvarSletHejsa.
SletJo, jeg spiser hellere end gerne salat i mine burgere. Jeg havde nok glemt at købe det i dette tilfælde, men derfor var burgeren god alligevel :)