22. december 2014

Give-away - Fordi jeg er i julehumør!

Julen nærmer sig med hastige skridt, og der er sikkert en masse stress ude i den små hjem. Der skal handles ind, gøres rent, pyntes juletræ, julemiddagen skal forberedes, og der mangler sikkert også en julegave eller to. Jeg er mere end klar. Den sidste julegave blev købt i sidste uge, og vi skal ikke holde jul her hjemme i år, så jeg kan egentlig bare læne mig tilbage, og se en af de julefilm der bliver vist i tv, og som jeg har set mange gange før. Idag har jeg været ude og købe lidt julegaver til mig selv, og sørme om ikke også der røg en lille gave med hjem, som jeg vil give til en af mine fantastiske læsere.


Gaven er et lækkert forklæde fra Kentaur. Kentaur er firmaet der leverer tøj til en stor del af den danske restaurationsbranche, så det er et forklæde i professionel kvalitet.

For at deltage i lodtrækningen, skal du fortælle mig, hvilken af mine opskrifter der er din favorit. Du kan lægge en kommentar under blogindlægget, eller du kan lægge en kommentar under opslaget på min Facebook-side.

Jeg trækker en tilfældig vinder søndag d. 28 december kl 12.00

Denne give-away er ikke på nogen måde sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Kentaur. Jeg har blot købt et af deres forklæder, fordi jeg synes de laver nogle lækre ting.

5 kommentarer:

 1. Glædelig jul <3

  Sikke et lækkert forklæde - det ville jeg elske at vinde :-D

  Din opskrift som er min yndling, er jeg ikk i tvivl om er din varmrøget laks i kuglegrillen. Jeg har endnu ikk afprøvet den, men det står stadig på to try listen :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Åha. Den varmrøgede laks er også super lækker. Den kan bruges til forretter, til salater, til laksecreme, som sandwichfyld eller blot som den er, på et stykke rugbrød. Det er en sikker vinder, som du skulle unde dig selv at lave :)

   Slet
  2. Det vil jeg helt klart gøre engang i det nye år :-D

   Slet
 2. Din rødkåls salat er fantastisk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :) Vi er også ret glade for den her hjemme.

   Slet