30. maj 2013

Pariserruller

Jeg kan godt lide hakkekød. Der er så mange muligheder i det. Idag havde jeg taget hakket oksekød op af fryseren, fordi vi skulle have haft tortillas med krydret oksekød. De avocadoer jeg købte den anden dag, var dog ikke blevet ordentligt modne, så det blev udsat. Man kan altså ikke spise tortillas uden guacamole. Nåh men vejret var så godt, at vi valgte at tænde op i grillen i stedet. Hakkekødet skulle bruges, så det blev lige til en ny opskrift på ruller. Med inspiration fra den klassiske pariserbøf, fik jeg rørt en fars sammen, og resultatet blev rigtig godt.

Pariserruller - 5 stk:

500 g hakket oksekød
2 tsk dijonsennep
1 spsk engelsk sauce
1/2 løg - hakket efter temperament
1 spsk hakkede kapers
1 tsk salt
1 tsk peber
5 skiver bacon

Alle ingredienser, undtagen bacon, puttes i en skål og røres grundigt sammen. Farsen skal ikke være lind og blød, som til frikadeller, den skal være mere fast i det.


Form farsen til 5 ruller, og pak en skive bacon omkring hver. Hæft evt. baconskiverne fast med tandstikkere - Det er en god idé, at lægge tandstikkerne i blød inden brug, så de ikke brænder på grillen.


Steg rullerne på grillen. Vend dem ofte, så baconen ikke bliver brændt.


Server pariserruller til din yndlings grill-garniture. Idag fik vi en salat med fuldkornspasta, løg, ærter, iceberg og radiser.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar