Påsken nærmer sig, og der er helt sikkert nogen der mangler idéer, til hvad de skal sætte på bordet til påskefrokosten. Vi skal have gæster til frokost to dage i påsken, og en af de ting jeg har tænkt mig at sætte på bordet, er en æggesalat der på en gang er både blød og cremet, men samtidig lidt skarp i smagen. Den kan selvfølgelig spises hele året, men jeg synes at æg hører til påsken, og den fine gule farve passer jo super godt på et påskebord.
Æggesalat:
2 spsk mayonnaise
6 spsk creme fraiche
1 tsk madraskarry
2/3 tsk salt
1/2 tsk friskkværnet peber
1 spsk hakket purløg
2 spsk finthakket løg
1 spsk citronsaft
6 hårdkogte æg
Rør mayonnaisen grundigt sammen med karry, salt og peber, så du ender med at have en tyk pasta. På den måde undgår du klumper af mayonnaise eller karry i den færdige salat. Tilsæt creme fraiche og rør det godt sammen.
Put løg, purløg og citronsaft i dressingen. Jeg snitter løget helt fint, da jeg ikke bryder mig om, at tygge i store stykker løg.
Del æggene i tern - Dette gøres nemmest på en æggedeler, ved at dele dem på begge led.
Put æggene i skålen, og rør det hele godt sammen. Synes du at der er for meget dressing, kan du tilsætte et ekstra æg.
Brug salaten i en sandwich, eller spis den på et stykke godt rugbrød. Jeg synes det smager rigtig godt med et par skiver tomat ovenpå.
Æggesalat:
2 spsk mayonnaise
6 spsk creme fraiche
1 tsk madraskarry
2/3 tsk salt
1/2 tsk friskkværnet peber
1 spsk hakket purløg
2 spsk finthakket løg
1 spsk citronsaft
6 hårdkogte æg
Rør mayonnaisen grundigt sammen med karry, salt og peber, så du ender med at have en tyk pasta. På den måde undgår du klumper af mayonnaise eller karry i den færdige salat. Tilsæt creme fraiche og rør det godt sammen.
Put løg, purløg og citronsaft i dressingen. Jeg snitter løget helt fint, da jeg ikke bryder mig om, at tygge i store stykker løg.
Del æggene i tern - Dette gøres nemmest på en æggedeler, ved at dele dem på begge led.
Put æggene i skålen, og rør det hele godt sammen. Synes du at der er for meget dressing, kan du tilsætte et ekstra æg.
Brug salaten i en sandwich, eller spis den på et stykke godt rugbrød. Jeg synes det smager rigtig godt med et par skiver tomat ovenpå.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar