Når nu man laver en burger helt fra bunden af, med hjemmelavede boller og det hele, så fortjener den absolut også en hjemmelavet dressing. Hvis der er en ting, som jeg aldrig køber, så er det dressing. Jeg bryder mig altså ikke særligt meget om købedressinger, og det er virkeligt nemt at lave sådan en selv.
I min verden skal en burgerdressing være salt, sød, syrlig og fed, og det er den her. Hvor fed den bliver afhænger af om du bruger creme fraiche med 18% eller 38% fedt. Man kan selvfølgelig også vælge at bruge varianten med 9% fedt, men så bliver dressingen meget tynd.
Put creme fraiche i en skål sammen med salt, sukker, sennep, paprika og tomatpuré. Rør det godt sammen.
Smag til med engelsk sauce og citronsaft. Lad dressingen trække i en halv times tid inden anvendelse, så smagene kan nå at trække sig sammen.
Selv om det er en burgerdressing, kan den selvfølgelig også anvendes til salater - den er i øvrigt også god som dip til chips.
I min verden skal en burgerdressing være salt, sød, syrlig og fed, og det er den her. Hvor fed den bliver afhænger af om du bruger creme fraiche med 18% eller 38% fedt. Man kan selvfølgelig også vælge at bruge varianten med 9% fedt, men så bliver dressingen meget tynd.
Burgerdressing:
- 2 dl creme fraiche
- 1 tsk dijonsennep
- 1/2 tsk sukker
- 1 tsk salt
- 1/2 tsk sød paprika
- 3 spsk tomatpuré - IKKE den koncentrerede slags
- Citronsaft
- Engelsk sauce
Put creme fraiche i en skål sammen med salt, sukker, sennep, paprika og tomatpuré. Rør det godt sammen.
Smag til med engelsk sauce og citronsaft. Lad dressingen trække i en halv times tid inden anvendelse, så smagene kan nå at trække sig sammen.
Selv om det er en burgerdressing, kan den selvfølgelig også anvendes til salater - den er i øvrigt også god som dip til chips.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar