24. december 2014

En julehilsen 2014


Julefreden er på vej ned over vores lille land. Rundt om i de danske hjem breder der sig en duft af stegte ænder, kalkuner, gæs, flæskestege og hvad der nu ellers er tradition for at sætte på julebordet. I år skal jeg ikke selv stå i køkkenet og lave julemaden. Vi holder jul hos min søster og svoger, så jeg skal bruge dagen på at slappe af. 

Med julen markerer vi også, at året lakker mod enden, og jeg synes det er et godt tidspunkt at gøre status, over året som næsten er gået. 2014 har været et travlt år for mig. Det har været turbulente tider på mit job, og jeg er endt med at stå med en hel del mere ansvar, end planen var. Det har været med til at udvikle mig en hel del, men samtidig har det været super hårdt. Det er gået lidt ud over bloggen, da jeg, i perioder, ikke har haft overskud til at passe den. 


2014 blev året hvor bloggen skiftede navn. Der er en ændring, som jeg har tænkt på i lang tid efterhånden, og jeg fortryder egentlig bare, at jeg ikke har gjort det noget før. Navneskiftet førte lidt problemer med sig, men nu er alting på plads, og jeg er tilfreds med resultatet. 

På trods af lidt modvind på jobfronten, har det forgangne år været helt fantastisk. Jeg har, siden april, været en del af Hotel- og Restaurantskolens talenthold for kokke- og tjenerelever. Det er altid en fornøjelse, når vi samles, og det har virkelig været med til at skubbe mig i den rigtige retning. Jeg har fået så megen tro på mine evner, at jeg tør stille op til Midtjysk Mesterskab for kokkeelever til marts næste år. 


Jeg håber at i alle får en uforglemmelig jul sammen med dem i holder aller mest af. Må julen fylde jeres hjem med glæde og jeres hjerter med kærlighed

Glædelig jul fra Lykke

Ingen kommentarer:

Send en kommentar