4. december 2014

Kogekonens Univers skifter navn til Lykkes Lækkerier

I har nok allerede opdaget, at der bliver rodet lidt rundt på bloggen - Og jeg er desværre ikke helt færdig endnu. Bloggen har skiftet navn, og det er faktisk en større omgang at skulle igennem - Især når man, som jeg, er lettere retarderet, når det kommer til computere. Det betyder at der, lige pt., ikke er nogen af mine links til egne sider der virker. Jeg skal gennem 250 gamle indlæg, og have rettet dem en efter en, inden det virker igen. Dette bliver dog først, når jeg har fået mit nye domæne op at køre. Jeg har købt domænet www.lykkeslækkerier.dk, og lige nu venter jeg faktisk bare, på at mit køb af hosting går igennem.

Det er en større omrokering jeg er igang med, og jeg ville egentlig ønske, at jeg havde gjort det for længe siden. Da jeg startede bloggen, var det faktisk en pludselig indskydelse, og navnet var ikke særligt velovervejet. Jeg synes ikke, at Kogekonens Univers afspejler, hvad det egentlig er jeg skriver om - Jeg får associationer til Laura fra Matador, når jeg hører ordet kogekone. Desuden er det ikke et navn, der ligger særligt godt i munden. Blogspot-endelsen i min adresse, har længe irriteret mig, og da jeg begyndte at undersøge mulighederne for eget domæne, blev jeg enig med mig selv, om at NU skulle navneskiftet være. Det er som sagt en større opgave, jeg er igang med, og der vil blive rodet lidt frem og tilbage i den kommende tid. Jeg håber at mine søde læsere vil bære over med mig - Selvfølgelig vil i det :) I mellemtiden kan i jo hygge jer, med nogle af mine gamle opskrifter. De er stadig tilgængelige, selv om jeg roder lidt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar