19. oktober 2014

Ananasjuice med appelsin og citronmelisse

Her i det mørke og våde efterår, kan det indimellem være godt med lidt lækkert, der smager af lysere tider. For mig er en friskpresset juice lige sagen - Sådan en kan man sidde og nyde, mens man drømmer sig væk til hvide sandstrande og bølgeskvulp.

Det er ikke tit, at jeg laver juice på blot en slags frugt. Jeg synes ofte at man får en mere spændende smag, ved at blande lidt forskelligt, og evt. tilsætte nogen krydderurter - Krydderurter i juice er virkelig godt i den kolde tid, fordi urter er fyldt med c-vitamin, som er med til at booste immunforsvaret.

Ananasjuice med appelsin og citronmelisse - ca. 1 ltr. 


  • 1 stor ananas
  • 4 appelsiner
  • 1 bdt. frisk citronmelisse


Ananas og appelsin skrælles, og citronmelisse-bladene pilles af stilkene.


Skær frugten i mindre stykker, så de kan gå i juiceren.


Pres juicen gennem din centrifuge eller slowjuicer.


Juicen bliver langt mere fyldig, når du laver den selv. Kan du ikke lidt pulp i din juice, kan den sigtes inden du drikker den. Jeg kan godt lide at få pulpen med, så jeg gør faktisk ikke mere ved den, andet end lige at røre igennem den med en ske.


Lækker frisk juice med den skønneste farve. Fyldt med vitaminer og uden tilsat sukker.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar