2. april 2013

Thousand island dressing

Foråret er endelig kommet til Danmark!!! Det har vi idag fejret ved at skyde grillsæsonen igang. Dagens ret bestod af grillkylling med påskebryg i måsen, og til sådan en hører selvfølgelig en lækker blandet salat med hjemmelavet dressing. Idag faldt valget på thousand island - en dressing som passer godt til utroligt mange retter.

Thousand island dressing:

1 spsk mayonnaise
2 spsk tomatpuré eller 1 tsk koncentreret tomatpuré
1/2 tsk salt
1/2 tsk løgpulver
1/2 tsk stærk paprika
1/2 tsk engelsk sauce
1 tsk citronsaft
2 dl creme fraiche

Mayonnaisen røres sammen med alle ingredienser, undtagen creme fraichen. Det skal være en helt lind og klumpfri masse.


Tilsæt creme fraichen og rør det hele godt sammen.


Lad dressingen trække, på køl, min. en halv times tid inden servering. Herefter kan evt. smages til med salt og citronsaft.


Her er dressingen serveret på en blandet salat med feta, sammen med et stykke af den grillede påskekylling.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar