4. december 2013

Give-away: Hjælp til julekagerne

I anledning af julen, har jeg bestemt mig for, at jeg vil lave en lille give-away. Jeg har brudt mit hoved, med hvad i alverden jeg skulle finde på. Har luret lidt på andre blogs, og kan se, at der bortgives alt fra cookie-cutters til (ret store) gavekort. Jeg har desværre ingen sponsorer, så en kæmpe præmie bliver det ikke til. Men jeg synes min gave er hyggelig. I bedste kogekone-stil, har jeg samlet lidt forskellige krydderier, et par plader lækker chokolade og en fin kagedåse - Kort sagt: et førstehjælps-kit til julens småkagebagning.


For at deltage i lodtrækningen, skal du trykke "Like" / "Synes godt om" kogekonens facebook side, og dele opslaget om min jule-give-away. Jeg trækker en heldig vinder søndag d. 8. december 2013 kl 23.59.

Vær opmærksom på, at gaven kun sendes i Danmark

Ingen kommentarer:

Send en kommentar