Jeg er blevet svært glad for de her kikærtepandekager, som jeg efterhånden har lavet nogen gange. De er bløde og lækre, og får en rigtig dejlig smag fra kikærtemelet. Jeg putter ofte en lille skefuld knust søl-tang i, fordi det giver en hel fantastisk umami til pandekagen (uden at den kommer til at smage af hav) og så giver det også de fineste små lilla nister - Husk at øjnene spiser med. Jeg har tidligere delt opskriften, hvor jeg fyldte dem med en lækker vegansk quinoafyld, men denne gang blev der også plads til lidt kylling.
Jeg ville egentlig bare have lavet disse pandekager, med ganske alm. krydrede kyllingestrimler, stegt i panden. Men på vej hjem fra arbejde, fik jeg simpelthen sådan en lyst til sprød, knasende, paneret kylling. Så selvfølgelig skulle der sådan noget i dagens pandekager.
- 100 g hvedemel
- 100 g kikærtemel
- 1/2 tsk salt
- 3 æg
- 3 spsk olivenolie
- 4 dl mælk
- 1 tsk sølflager - Kan undlades
- Fedtstof til stegning
- 500 g kyllingebryst i strimler
- 1 tsk salt
- 1 tsk sellerisalt
- 2 tsk løgpulver
- 1 tsk citronpeber
- 2 tsk røget paprika
- 1 dl hvedemel
- 2 æg
- 1/2 dl mælk
- 3-4 dl panko
Ingen kommentarer:
Send en kommentar