24. december 2013

En julehilsen 2013Lige nu breder der sig en herlig duft af andesteg i vores lille hjem. Juletræet er pyntet, bordet er dækket og 3 fede ænder ligger og hygger sig lunt og godt i ovnen. Juleaften skal fejres på helt traditionel vis, med andesteg, risalamande, juleknas og dans om juletræet. Huset bliver fyldt med dejlige mennesker, og vi kommer til at sidde lidt tæt, men hvor der er hjerterum er der husrum.

Jeg vil godt benytte lejligheden til at ønske alle mine læsere en god jul. Samtidig skal i have tak, for at i gider læse med på min blog. Antallet af læsere er steget støt i løbet af det forgangne år, og selv om mange læsere ikke er målet i sig selv, så giver det blod på tanden, når jeg kan se, at jeg efterhånden har et sted mellem 200 og 300 besøgende hver dag. Det må jo betyde, at der sidder nogen der ude, som finder mine ord og tanker brugbare. Jeg har desværre ikke mulighed for at blogge så meget, som jeg gjorde førhen. Det kan godt ind imellem irritere mig lidt, men når årsagen er den læreplads jeg har drømt om i mange år, så synes jeg, at det er det hele værd. Forhåbentlig kommer det også jer, mine læsere, til gode, da en kokkeuddannelse gerne skulle højne kvaliteten af de opskrifter jeg deler med jer.

Jeg håber at i alle får en helt igennem fantastisk juleaften. Må julen fylde jeres hjem med glæde og jeres hjerter med kærlighed.

Glædelig jul fra Kogekonen.


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar