Hvis man af og til spiser mexicansk mad, er guacamole ikke til at komme udenom. En lækker cremet sag, der er lavet af dejlige bløde avocadoer. Desværre tror mange at guacamole består af en pose tilsætningsstoffer med en smule avocadopulver, som blot skal røres ud i creme fraiche. Øv! Siger jeg bare. Det smager slet ikke i nærheden af lige så dejligt som den hjemmelavede version. Pulverudgaven er måske lidt billigere, men når det kommer til færdigheder ud i gastronomiens verden, så er en hjemmelavet guacamole så nem, at selv et barn kan lave det - Måske lige med lidt voksen hjælp, hvis den skal blendes.
Guacamole:
2 modne avocadoer
2 fed hvidløg
2 spsk creme fraiche
1 spsk citronsaft
1/2 tsk salt
Et par dråber tabasco eller en knivspids stødt chili
Avocadoerne deles på midten, befries for stenene og skrabes ud af skallerne med en ske.
Alle ingredienserne puttes i et blenderglas og køres glat med stavblender. Hvis du gerne vil have en lidt grovere guacamole, kan du stoppe hvidløget gennem en hvidløgspresser og mose det hele sammen med en gaffel.
Her er guacamolen serveret på chili con carne. Den kan også bruges til burgere, nachos, tortilla wraps og lignende.
Guacamole:
2 modne avocadoer
2 fed hvidløg
2 spsk creme fraiche
1 spsk citronsaft
1/2 tsk salt
Et par dråber tabasco eller en knivspids stødt chili
Avocadoerne deles på midten, befries for stenene og skrabes ud af skallerne med en ske.
Alle ingredienserne puttes i et blenderglas og køres glat med stavblender. Hvis du gerne vil have en lidt grovere guacamole, kan du stoppe hvidløget gennem en hvidløgspresser og mose det hele sammen med en gaffel.
Her er guacamolen serveret på chili con carne. Den kan også bruges til burgere, nachos, tortilla wraps og lignende.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar