Hvis der findes én drik, som indikerer varme, hygge og jeg-tilbringer-hele-dagen-i-sofaen, så er det varm cacao. Sådan en kop dampende varm nydelse har bare noget helt særligt over sig. Hvis man så lige smider en candy-cane med i koppen, så har man den ultimative, børnevenlige, julelækre sjælevarmer.
Candy-cane-cacao - 4 prs:
Cacao, mælk og sukker puttes i en gryde, og koges op under omrøring.
Imens brækkes slik-stokkene i stykker, og lægges i bunden af fire krus.
Hæld den kogende cacao i krusene, og top op med flødeskum. Brug evt. en ekstra slik-stok til at røre rundt med.
Candy-cane-cacao - 4 prs:
- 1 ltr sødmælk
- 50 g cacao
- 50 g sukker
- 4 candy-canes
- 4 spsk flødeskum
Cacao, mælk og sukker puttes i en gryde, og koges op under omrøring.
Imens brækkes slik-stokkene i stykker, og lægges i bunden af fire krus.
Hæld den kogende cacao i krusene, og top op med flødeskum. Brug evt. en ekstra slik-stok til at røre rundt med.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar