Det danske vejr har virkelig vist sig fra sin bedste side det sidste stykke tid. Temperaturerne indbyder til at spise frokost på terrassen, og nyde solens stråler som tilbehør til lækre, lette forårsretter. En ting der er en fast bestanddel af vores frokostbord, en eller anden form for æg. For at det ikke altid ender ud i alm. kogte æg, spejlæg eller æggestand, laver jeg ind imellem æg med forskellige former for fyld. Disse er med lækker, cremet avocadofyld, og går rigtig godt som tilbehør til fisk, f.eks. i form at røget laks.
Fyldte æg med avocado:
Æggene pilles, deles på midten og blommerne tages ud.
Blommerne puttes i en skål sammen med avocadokødet og creme fraiche. Blend med en stavblender, eller mos det sammen med en gaffel - Alt efter hvor fint du vil have det. Smag til med salt og citronsaft.
Rør det finthakkede purløg i cremen, og fyld den i de udhulede æg - Enten med en ske eller med en sprøjtepose.
Fyldte æg med avocado:
- 5 hårdkogte æg
- 1 lille avocado
- 2 spsk creme fraiche
- 1 spsk finthaket purløg
- Citronsaft
- Salt
Æggene pilles, deles på midten og blommerne tages ud.
Blommerne puttes i en skål sammen med avocadokødet og creme fraiche. Blend med en stavblender, eller mos det sammen med en gaffel - Alt efter hvor fint du vil have det. Smag til med salt og citronsaft.
Rør det finthakkede purløg i cremen, og fyld den i de udhulede æg - Enten med en ske eller med en sprøjtepose.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar