17. maj 2014

Give-away: Claus Meyers Smagen af Danmark

Idag har jeg været ude og investere i en stak nye kogebøger - Det er sjældent at jeg laver mad efter en fast opskrift, men man er jo nødt til at suge lidt inspiration til sig engang imellem. Fordi det er forår, og alle de lækre spæde grøntsager er på vej, besluttede jeg mig for at købe et ekstra eksemplar af Claus Meyers Smagen af Danmark. Den giver jeg væk til en af mine dejlige læsere.

 Om bogen skriver Meyer selv i forordet:
 "I 2006 rejste jeg i tre måneder rundt i kongerigets smukkeste egne for at indspille 13 episoder af New Scandinavian Cooking, et internationalt tv-format, der på dansk kom til at hedde Smagen af Danmark, og blev sendt på DR1. Bogen du sidder med i hånden bygger på de omfattende forberedelser til projektet"

Bogen indeholder 11 kapitler, som hver især omhandler et bestemt område i Danmark. Hvert kapitel indledes med Meyers betragtninger omkring området, og følges af en række opskrifter med områdets råvarer.


For at vinde bogen skal du finde din yndlingsopskrift her på bloggen, og lægge en kommentar, om hvorfor netop den opskrift er din favorit. Kommentaren kan du skrive enten under opskriften, eller under konkurrenceopslaget på Kogekonens facebookside Jeg trækker en vinder søndag d. 25. maj. Vinderen offentliggøres på bloggen og på Facebook.

Bogen sendes kun til adresser i Danmark

1 kommentar:

  1. Hej. Her hos os elsker vi æggekage, og nu har vi endelig fået en pande der kan gå i ovnen.
    Vi har ikke tænkt på at lave den i et tærtefad, men hvorfor ikke, det skal prøves.
    Den opskrift du har på din side, er dejlig og så er den med agurker, som vi bruger meget.

    SvarSlet