24. december 2020

En Julehilsen 2020

 


Juletræet med sin pynt, venter på vi får begyndt... 🎵🎶🎵🎶 


Så blev det alligevel jul - På trods af at 2020, på mange punkter, har været et sært år, med sygdom, restriktioner, social afstand, mundbind og uanede mængder håndsprit. Ikke desto mindre har året, og livet, fortsat sin vante gang, og lige om lidt sætter vi os alle sammen til middagsbordet, for at fejre juleaften - Nogle dog i reduceret selskab. Selv får vi besøg af mine svigerforældre og min svoger, så i år er det mig der står for julemiddagen. Menuen byder på gåsesteg, så der ligger et par tykke frilandsgæs og syder i ovnen, og spreder den herligste duft i huset.


Selv om 2020 har været et år, som de fleste blot har lyst til at rykke ud af kalenderen, og glemme alt om, så har det, for mit vedkommende også budt på glade stunder og nogle gode minder i rygsækken. Jovist har vi fået udskudt nogle store koncertoplevelser, rejseplaner mm. Til gengæld har vi sammenlagt rejst rundt i vores Transporter med tagtelt i 3 uger. Vi har begge købt ny motorcykler, som der er blevet trillet flittigt på. Og så har vi ellers hygget os lidt ekstra sammen med de nærmeste venner, sådan noget er der nemlig tid til, når verden pludselig lukker ned. 


Nu er det her år også ved at være slut, og forude venter lysere tider. Personligt glæder jeg mig over at jeg er færdig med at gå i skole. Mit sidste semester skal tilbringes med virksomhedspraktik og opgaveskrivning, og til sommer kan jeg kalde mig for procesteknolog med speciale i fødevarer. Hvad 2021 ellers byder på er der ingen der ved, men jeg er sikker på at det bliver super godt.

Tak for at du læser med på Lykkes Lækkerier. Uden læsere ville der ikke være nogen blog.

Jeg håber at i alle får en fantastisk juleaften, sammen med dem i holder allermest af. Må julen fylde jeres hjem med glæde, og jeres hjerter med kærlighed 💝

Glædelig jul fra Lykke


Ingen kommentarer:

Send en kommentar