24. december 2021

En Julehilsen 2021

Så nåede vi igen den dag som, for børn og barnlige sjæle, er den største på hele året. Jeg gætter på at køkkenerne, rundt i de danske hjem, efterhånden summer af travlhed og dufter af enten and eller flæskesteg. Her i huset er duften rykket ud på terrassen, hvor der ligger 3 tykke frilandsænder og sveder i grillen. Jeg glæder mig som et lille barn til at sætte tænderne i dem, for and er noget af det bedste jeg ved - Selvfølgelig i selskab med alt det klassiske tilbehør og et godt glas rødvin.


2021 blev endnu et år, der kom til at stå lidt i skyggen af corona. Men selv om der har skullet tages forbehold, og tingene ikke har været helt som normalt, så har det ikke desto mindre været et fantastisk år, som har budt på uforglemmelige begivenheder. 
 
D. 5. Juni blev Michael og jeg viet ved en lille privat ceremoni på Ebeltoft Gl. Rådhus. Et par uger senere gik jeg op til min afsluttende eksamen, og forsvarede den opgave jeg havde brugt hele foråret på at skrive. Det resulterede i, at jeg nu kan kalde mig for procesteknolog med speciale i fødevareteknologi. Ud over det, så har jeg brugt størstedelen af året på at få en lille spire til at gro. Det må man sige, er lykkedes til perfektion, for d. 3. November bød vi velkommen til vores lille datter, som kom til verden på Randers Sygehus, ved en lyn-fødsel, små to timer før vi ramte hendes terminsdato.



Lige rundt om hjørnet venter vores første jul som børnefamilie, og selv om Esther er alt for lille til at forstå hvad der sker, så bliver det alligevel noget helt specielt, at skulle fejre hendes første jul. 

Tak for dig - Fordi du vælger at læse med på mine opskrifter. Jeg håber du får en uforglemmelig jul, sammen med dine kære.

Må julen fylde jeres hjem med glæde og jeres hjerter med kærlighed.