tag:blogger.com,1999:blog-6192789240667553614.post7566801302812447464..comments2024-03-07T12:00:20.432+01:00Comments on Lykkes Lækkerier: Svinemørbrad med flødeostefyld - Sous Vide - Madbloggerudfordringen IILykkes Lækkerierhttp://www.blogger.com/profile/09097407187374299441noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6192789240667553614.post-64982555482678993552014-02-23T09:39:19.102+01:002014-02-23T09:39:19.102+01:00Hej Christina.
Jeg er glad for, at du er tilfreds...Hej Christina.<br /><br />Jeg er glad for, at du er tilfreds med resultatet :) Håber du vil synes om opskriften, når du får den prøvet af :)Lykkes Lækkerierhttps://www.blogger.com/profile/09097407187374299441noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6192789240667553614.post-49523152700350017832014-02-23T08:41:44.783+01:002014-02-23T08:41:44.783+01:00Først tak for de fine ord om min blog :)
Sikke en ...Først tak for de fine ord om min blog :)<br />Sikke en fin måde at lave en dessert/kage om til en hovedret. Menuen kommer helt sikkert på middagsbordet snarest, for mmm det lyder lækkert.<br />Fortsat god søndag.<br />Christina - kager til kaffen Christinahttp://www.kagertilkaffen.dknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6192789240667553614.post-38311310732074594432014-02-19T10:38:57.728+01:002014-02-19T10:38:57.728+01:00Jeg elsker min sous vide, og den skal jo bruges, n...Jeg elsker min sous vide, og den skal jo bruges, når nu jeg har investeret i den :)<br /><br />Den smule birkes jeg brugte, kunne desværre ikke smages ret meget, men rent visuelt, synes jeg det er super fint med de små sorte prikker.<br /><br />Selvfølgelig vil jeg gerne være med. Jeg synes det er en super mulighed, for at lære en anden blog at kende. Deltager også gerne en anden gang :)Lykkes Lækkerierhttps://www.blogger.com/profile/09097407187374299441noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6192789240667553614.post-38102955431491847902014-02-19T09:12:30.951+01:002014-02-19T09:12:30.951+01:00Orv det var specielt at bruge birkes på den måde -...Orv det var specielt at bruge birkes på den måde - <br />og så er du vist blevet bidt af en gal sous vide, hva´? ;-)<br /><br />Tak fordi du gad at lege med, på trods af travlhed og kur,<br />La Cucina NadaAnonymousnoreply@blogger.com